Visie

 
 

Verandering is het enige bewijs van leven

(Evelyn Waugh)

 

Zonder verandering dus geen leven!

Ook lokale overheidsorganisaties zijn constant onderhevig aan veranderingen. Veranderingen als gevolg van nieuwe wet- en regelgeving, veranderingen in diensten en produkten, technologische ontwikkelingen of personele wisselingen. Om gezond 'in leven' te blijven moeten ook lokale overheidsorganisaties veranderen en dus werkprocessen aanpassen. '42' staat symbool voor verandering.

Inzicht in de huidige situatie, een duidelijke toekomstvisie en inzicht in de gevolgen van alle veranderingen zijn noodzakelijk om de toekomst tegemoet te treden.

Het inslaan van een nieuw pad levert echter ook weer nieuwe mogelijkheden op. '42' staat ook voor het geloof in nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die ontstaan op basis van de eigen wil om mogelijkheden te creëren. Willen organisatieveranderingen echt beklijven dan zullen alle niveau's binnen een organisatie moeten worden gemobiliseerd. De wil van de medewerkers om mee te willen veranderen is van doorslaggevende betekenis in het slagen van deze organisatieveranderingen. Techniek is slechts een hulpmiddel om hen daarbij te ondersteunen.

 
©2019 BURO42SitemapZZPstudio: hosting + webdesign + webdevelopment