Nieuws

 
 

April 2012


Buro42 implementeert workflow voor de afdelingen Martken en Binnenwateren van de gemeente Den Haag

 Samen met de afdeling Markten van de gemeente Veendam implementeert Buro42 vergunningverlenings-                                             en hanhavingsprocedures binnen BWT4All. Tevens worden BWT4ALL en MAS (Marktencontrole systeem) gekoppeld.

 Samen met de afdeling Rioleringen en Water van de gemeente Den Haag implementeert Buro42 procedures t..b.v. de recreatievaart binnen BWT4All.

 

 

Februari 2012


Buro42 implementeert GER4All voor de gemeente Veendam

Samen met de afdeling Economische Zaken van de gemeente Veendam implementeert Buro42 GER4All.

De afdeling economische zaken wil het beheer van haar gemeentelijke vastgoedobjecten onder brengen in deze applicatie en haar werkprocessen ondersteunen m.b.v. WFM4All.

 

 

 

December 2011


Buro42 ondersteunt project in India

Ter ere van haar 5-jarig bestaan heeft Buro42 besloten om de stichting CCI te ondersteunen met een financiële bijdrage.

‘42’ in de naam Buro42 staat voor het geloof in nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die ontstaan op basis van de eigen wil om mogelijkheden te creëren.

5 Jaar geleden heeft deze basisgedachte geleid tot de oprichting van Buro42.
Deze basisgedachte is ook de afgelopen jaren het uitgangspunt bij alle activiteiten van Buro42. Ik ondersteun dan ook graag enthousiaste mensen die  hun persoonlijke initiatieven tot werkelijkheid willen brengen.

Bij het zoeken naar een goed doel ter ere van haar 5-jarig bestaan is mijn oog dan ook gevallen op Marieke en Vincent van Haren. Zij zijn van die mensen die hun harte-energie hebben weten om te zetten in concrete actie met de oprichting van de stichting CCI en daarmee proberen de wereld een stukje leefbaarder te maken.

 
©2019 BURO42SitemapZZPstudio: hosting + webdesign + webdevelopment