Over Francois

 
 

 

 

 

drs François A.W.M. Borowy

 

Oprichter van Buro42, heeft ruime ervaring op het gebied van ICT projecten binnen de lokale overheid. Daar heeft hij zich met name geconcentreerd op het gebied van procesverbetering en informatievraagstukken rondom vergunningverlening- en handhavingsprocessen. (Milieu, Bouwen en Wonen en APV).

Francois Borowy heeft na het afronden van zijn studie Geografie (1987) een nieuwe koers uitgezet. Na een korte intensieve opleiding is hij gestart in, wat toen nog "de automatisering" heette.

Bij SQL Systems heeft hij als programmeur kennis opgedaan van databasesystemen en applicaties op het gebied van Asset Management

In 1991 heeft hij de overstap naar DHV+ (Een K+V van Alphen dochter en thans onderdeel uitmakend van Centric) waar hij de combinatie van Geografie en ICT kon combineren in verschillende functies als implementatieconsultant en productmanager van applicaties op het gebied van Milieu (MPM4All en Bouwen & Wonen (BWT4All), Vastgoedbeheer (GTS4All en GER4All) en Workflow WFM4All).

Vanaf 1999 heeft hij een 6-tal jaren kunnen proeven aan " het ondernemerschap in de kraamkamer" van The Vision Web (thans onderdeel uitmakend van Ordina b.v.). Vakinhoudelijk heeft hij zich verder gespecialiseerd op het gebied van Business Intelligence, Integratie (EAI) en Business Process Management.

Vanuit zijn functie als Business Process consultant bij Ordina b.v. heeft hij in december 2006 de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en Buro42 opgericht.

Francois is een ervaren, betrokken en gedreven consultant die zoekt naar praktische oplossingen voor zijn klant die aansluiten bij de behoeften van de eindgebruikers. Hij probeert daarbij altijd de balans te vinden tussen het dagelijks gebruik en het bredere kader waarbinnen gewerkt moet worden (proces-integratie, kernregistraties e.d). Hij streeft er altijd naar de meest optimale oplossing te bieden voor het probleem van zijn opdrachtgever.

 
©2019 BURO42SitemapZZPstudio: hosting + webdesign + webdevelopment